×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

На Житомирщині на фермі врожай лохини збиратимуть роботи

  Житомирське господарство планує збирати лохину за допомогою автоматизованої техніки вже у 2019 році.

  Компанія оголосила конкурс на розробку роботів, які зможуть працювати на її полях. Про це повідомляє EastFruit.

  Ягідне господарство “Нікдарія” (торгова марка “iBerry”), яке має близько 100 га землі  в Радомишльському районі, хоче створити самохідну платформу для перевезення вантажів по полю і готове надати грант на три кращих проекти, які їм запропонують.

  Тестові версії господарство планує випробувати на своїх ділянках влітку 2019 року. Найкращу розробку компанія готова профінансувати для серійного виробництва. Основна культура, яку вирощує “Нікдарія”, – це лохина.

  Що варто знати про господарство?

  ТОВ “Нікдарія” (ТМ iBerry) є одним із найбільш технологічно інноваційних ягідних господарств в Україні. Від початку створення в господарстві поставили за мету впровадити сучасні технологічні розробки для здійснення ефективного управління та контролю за діяльністю підприємства на відстані — за допомогою сучасних гаджетів.

  Впроваджені вже сьогодні системи обліку робочого часу, автоматизації роботи агрономічного підрозділу, застосування дронів на підтримку служби охорони та моторизації, використання GPS-трекерів на сільгосптехніці допомогли створити сучасну ягідну smart-ферму з централізованою автоматизованою системою управління та контролю.

Джерело: shotam.info

 

Последнее изменение Четверг, 20/12/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework