×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

На Житомирщині під час пожежі загинули люди

  Минулої п’ятниці у Ялцівці під час пожежі у власній домівці загинув 47-річний чоловік.

  Як розповіли вогнеборці, сельчани прокинулися від гучного тріскотіння шиферу, а коли вибігли на вулицю — жахнулися: із хати сусіда-одинака валив дим, чоловіка ж ніде не було. Люди поспіхом повідомили про пожежу сільському голові Віктору Мельнику, той зателефонував у службу порятунку. Проте рятувати господаря було пізно: пожежники, обстеживши будинок, знайшли його бездиханне тіло на підлозі в одній із кімнат. Вочевидь, нещасний хотів виповзти на подвір’я, але забракло сил.

  Загоряння почалося, імовірно, із ліжка, на якому відпочивав чоловік. Місцеві подейкують, причиною смерті одинака могла бути оковита, якої він не цурався. Ймовірно, добре «підігрітий», запалив цигарку і заснув навічно.

  Дещо раніше мало не сталося лихо в Українці, де ледь не згоріла хата літньої місцевої жительки. До бабусі приїхали діти й онуки. Господиня хотіла їх гарно зустріти — у теплі, зі смачним сніданком, тому так напалила піч, що зайнявся перестінок. На щастя, діти зметикували, що робити, і швидко впоралися з вогнем.

Джерело: mn.zt.ua

 

 

 

Последнее изменение Четверг, 20/12/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework