У Житомирі студент створив перший в Україні симулятор керування тролейбусом

  Студент Житомирського державного технологічного університету Владислав Ващенко створив перший в Україні симулятор керування тролейбусом, повідомляє кореспондент УНН.

 

  Симулятор – це дипломна робота Владислава Ващенко. Аби зробити свою програму максимально наближеною до реальності хлопець кілька місяців вивчав особливості електротранспорту. Над створенням симулятора хлопець працював з 2016-ого року, та й це, зізнається, лише частина роботи.

  "Хочеться додати якихось елементів для пейзажу, тобто, щоб не тільки дорога була - сюди ще будинки і якісь там маленькі об’єкти - ларьки, знаки, ще якась штука, по-друге, це трафік, тому що їздити одному скучно, пасажири, пішоходи, також десь на другому місці", - каже Владислав.

  За основу Владислав взяв маршрути Житомира та тролейбус радянського зразка "ЗІУ" - таких найбільше на вулицях Житомира. Сам симулятор максимально наближений до реальності – аби на комп’ютері - зрушити із місця потрібно як і в реальності підняти струмоприймачі та увімкнути всі необхідні системи.

  Розробкою студента вже зацікавились у житомирському трамвайно-тролейбусному управлінні. Після доопрацювань, симулятор може з’явитися у курсі підготовки водіїв реальних тролейбусів.

Джерело: УНН

 

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework