В Житомирській області від хвороб у холоді помирає художник-переселенець із Луганська

  Про це кричущий випадок в соціальні мережі Фейсбук розповіла користувачка ‎Raisa Huseinova.

  Річ у тому, що в одному з майнових комплексів де перебувають внутрішньо переміщені особи, цим людям доводиться терпіти справжні знущання над собою.

  Подробиці в дописі:

  «Гусейнова Раїса Василівна, інвалід ІІ групи з онкологічної хвороби, внутрішньо переміщена особа з тимчасово окупованої території м. Луганськ вул. А. Ліньова 67/18, тимчасово проживаю майновому комплексі за адресою: пров. Дачний13 кім. 36 м. Коростишів, Житомирської обл. тел.050 825 14 32.

  14 грудня 2018 року в неопалюванному перщому корпусі майнового комплексу, де перебувають внутрішньо переміщені особи, перегоріла провідка електромережі в 5-ти кімнатах.

  13 грудня 2018 року електрик Віталік під'єднав електропостачання в три кімнати, а в дві кімнати №25 та №27, де мешкають інваліди ІІ групи, відмовився під'єднувати, пославшись на те,що вказівка від головного лікаря Криворучко С.Г. була дана не підключати ці кімнати.

  17 грудня 2018 року я і Журавльов В.Н. звернулись до поліції м. Коростишів реєстраційний №7116.

  19 грудня по телефону викликали поліцію і я повторно написала заяву про злочинні та неправомірні дії Криворучко С.Г.

  Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 12 листопада 2014 р. №1086-р "Про віднесення майнового комплексу у м. Коростишеві до сфери управління. Житомирської облдержадміністрації ", майновий комплекс (реєстраційний номер 3481736) по пров. Дачному, 13, у м. Коростишеві віднесено до сфери управління Житомирської облдержадміністрації.

  Криворучко отримує кошти, які відшкодовують бюджетами всіх рівнів за проживання ВПО і використовуються на оплату заробітної плати Криворучко і його працівників, сплати податків з неї та оплату електроенергії в корпусах, де мешкають переселенці.

  Прошу Вашого реагування та допомоги. Проживання тривалого часу в неопалюваних льодяних кімнатах при температурі -10 градусів на дворі без електропостачання убиває нас, інвалідів. Терпіти це катування не має вже сили».

Последнее изменение Среда, 26/12/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework