"Кладовище" залишків тварин у ямі, або екологічне лихо в Пулинському районі. ВІДЕО

  В мережі Фейсбук справжній ажіотаж виклав допис, який зробив користувач Сергій Гвоздь.

 

  Справа в тому, що в селі Мартинівка Пулинського району склалася  вкрай сумна та складана екологічна ситуація. Дивлячись на відео, просто не можна лишитись байдужим: справжнісінька яма з великою кількістю решток тварин... Детальніше про ситуацію пропонуємо дізнатися з допису:    

  «Всіх з наступаючими святами,  дорогі земляки!

 Матеріал, який я зараз викладу в своєму пості, має виявити небайдужість над тим, що люди роблять , заради своєї наживи! Це злочин проти здоров'я людей, своїх односельчан! Три роки тому я з друзями вже став свідком цієї страшної картини, яку просто так не можливо розповісти. Тоді я викликав прокурора Пулини, був заступник начальника поліції, пані голова с. Мартинівка, ветеринарний лікар, підприємець! Ми з друзями по гарячій лінії викликали екологічну службу! Було гаряче ! Так званий підприємець, заготівельник м'яса, влаштував цирк перед нами , наче ми намалювали себе, як його "криша", і хочемо збивати з нього гроші! Йому було наче і зле, і з'їхалась його "група підтримки", погрожуючи нам. Врешті приїхав якийсь екскаватор,  щось трохи загортав там цю жахливу яму. Екологи наче поїхали складати протокол на сільську раду чи підприємця....

  І що ми маємо через кілька років?

  Картина просто не для слабонервних! Зимою сморід стоїть добрий, а що робиться весною та влітку? Ворони наче злетілись сюди з усієї області, і коли ми під'їхали, то вони радісно кружляли над нами, думали , що свіжачок їм везуть. За метрів 800 від цього місця школа, людські будинки, далі траса.

  Не вже про це ніхто не знає з місцевих служб? Чи всім гарно платять , і всі задоволенні?

  Обласні телекомпанії! Для вас гарним може бути сюжет, а від вас допомога людям, селу Мартинівка Пулинського району!

  Чекаю на реакцію керівників обласної ради, обласної адміністрації! У вас є служба екологічної інспекції чи немає її?!».

  Переглянути відео можна за цим посиланням у Фейсбук. Одразу попереджаємо, що це відео для людей зі слабкою та вразливою психікою краще не дивитися.

Відео: Сергій Гвоздь, Фейсбук

 

 

Последнее изменение Среда, 26/12/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework