На Житомирщині завдяки співпраці з громадською організацією виявлено депутата райради, який придбав авто вартістю 1,1 млн грн і не повідомив про суттєві зміни у майновому стані

  Прокуратура Житомирської області спільно з правоохоронними органами, у співпраці із Всеукраїнським рухом проти політичної корупції «Під контролем», продовжують вживати заходів з протидії адміністративним правопорушенням, пов’язаним з корупцією.

  Зокрема, за матеріалами, наданими цією громадською організацією, Управлінням захисту економіки в області ДЗЕ НПУ складено протокол щодо депутата Черняхівської районної ради про адміністративне правопорушення, за ч. 2 ст. 172-6 КУпАП (порушення вимог фінансового контролю) та скеровано до суду.

  Надалі Коростишівською місцевою прокуратурою забезпечено участь у розгляді справи про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією.

  Під час судового розгляду встановлено, що 07.04.2017 депутат райради став власником транспортного засобу ТOYOTA LAND CRUISER, вартістю  1 100 000 грн.

  Однак, усупереч вимогам Закону України «Про запобігання корупції», не повідомив про суттєві зміни в майновому стані.   

   Постановою Черняхівського районного суду депутата визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, та накладено штраф в розмірі 1700 грн.

Прес-служба прокуратури Житомирської області

 

Последнее изменение Четверг, 27/12/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework