Арт-центр Семенівської ОТГ отримає кошти для будівництва системи опалення

  В листопаді цього року громадська організація «Молодь обирає життя» розпочала кампанію збору коштів на краудфандинговій платформі Na-Starte із проектом «Арт-центр в селі Іванківці», який реалізовують в селі Іванківці Семенівської ОТГ на Житомирщині.

  Проект передбачав оснащення технікою приміщення Арт-центру, ремонт кімнат та будівництво системи опалення на суму 62,5 тисячі гривень.

  Платформа Na-Starte діє за принципом магазину-предпродаж: надаючи фінансову підтримку автору проекту, спонсор робить попереднє замовлення на продукт або послугу, а не просто вкладає гроші. Тому підтримавши ідею проекту спонсор може замовити браслети, туристичні магніти, блокноти або екскурсію по туристичному маршруті громади.

  22 грудня компанія по збору коштів завершилась, команді громадської організації вдалось зібрати 33,6 тисячі гривень. І згідно з умовами роботи платформи Na-Starte ці кошти будуть передані на реалізацію проекту.

  «Ми обрали гнучкий режим роботи із платформою, який передбачає часткову реалізацію проекту. Тобто зібрані 53% від суми ми отримаємо і цих коштів якраз вистачає на будівництво системи опалення у приміщенні Арт-центру», - розповіла Тетяна Носова, голова громадської організації «Молодь обирає життя».

  За словами пані Тетяни, вже на початку 2019 року розпочнуться роботи з монтажу системи опалення. На сьогодні центр вже розпочав свою діяльність, громадська організація в рамках іншого проекту «Творчість рухає світ», залучила молодь та ресурси для облаштування однієї кімнати в будівлі. Арт-центр охоплює своєю діяльністю всі дванадцять сіл Семенівської ОТГ. Працює з 09:00 до 20:00 і в цьому просторі організатори пропонують насичену програму заходів та курсів для розвитку молоді, народних промислів, підприємництва й здорового способу життя.

  «Молодь допомагає розвитку територій та активізації населення громад. Залучення нових ідей, проектів, створення динамічних та креативних просторів у громадах створює умови для зростання нового покоління українців. Семенівська ОТГ дає нам приклад системної роботи з молоддю», - наголошуєВасиль Невмержицький, директор Житомирського Центру розвитку місцевого самоврядування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У 6 ОТГ Житомирщини обрали керівників

У червні цього року команда молоді Семенівської ОТГ взяла участь у молодіжному форумі "Можливості молоді в громаді в умовах децентралізації", який організовував Житомирський Центр розвитку місцевого самоврядування, створений Програмою "U-LEAD з Європою" та Мінрегіоном України в Городницькій ОТГ. На форумі команди із шести громад навчались писати проекти та генерувати ідеї для розвитку молодіжного середовища. Ідея створення такого Арт-простору, зародилась саме тоді, і вже за чотири місяці молодь впроваджує цю ідею в життя.

АРТ простір 4

  З деталями проекту та його бюджетом можна ознайомитись за посиланням https://bit.ly/2R4ozuR.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Для всіх перших класів шкіл Олевської ОТГ закупили меблі. ФОТО

Дмитро Клименко

 

Последнее изменение Четверг, 27/12/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework