Минулого тижня в області зареєстровано 159 ДТП: 15 людей загинули, ще 41 – отримали тілесні ушкодження

  На минулому і вже на початку цього тижня на Житомирщині відбулись понад сотні масових і святкових заходів, участь у яких взяли понад 26 тисяч людей. Серед них і проведення 23 грудня місцевих виборів у 6 об’єднаних територіальних громадах у Бердичівському, Чуднівському та Ружинському районах.

   Про це на своїй сторінці у Фейсбук пише начальник ГУ Національної поліції Житомирської області В’ячеслав Печененко.

  "До охорони публічного порядку у святкові дні та безпосередньо у день виборів залучались загалом понад 440 працівників поліції Житомирщини. Грубих порушень публічного порядку зареєстровано не було. Волевиявлення жителів місцевих громад відбувалось також у спокійному режимі та пройшло без вагомих порушень.

  Тож, дякую усім нашим громадянам за проявлені виваженість та порядність під час важливих і відповідальних заходів. Сподіваюсь, подальші новорічні та різдвяні свята та масові гуляння також відбудуться цивілізовано, з належним святковим настроєм і будуть безпечними для всіх.

  Тепер стосовно найбільш резонансних подій минулого тижня. Перед вихідними розшуківці Житомирського відділу та обласного УКР викрили та затримали групу автокрадіїв одразу ж після вчинення ними чергового злочину у Коростишівському районі. На їх рахунку вже понад десятка фактів незаконних заволодінь транспортними засобами марок ВАЗ і ЗАЗ, у т.ч. у Житомирі. Окрім того, встановлені факти вчинення кількох десятків крадіжок автомобільних коліс на території нашої і навіть сусідніх областей. Серед фігурантів – двоє братів-житомирян, які нині затримані поліцією у порядку ст.208 КПК.

  Тож звертаюсь до жителів Житомирщини: якщо упродовж листопада-грудня у ваших автівках були викрадені колеса, акумулятори, інші речі, й ви не повідомляли про це до поліції, ви можете заявити про це зараз, звернувшись до Житомирського відділу.

  Слід також окремо сказати й про складну ситуацію, яка утримується на автошляхах. Минулого тижня в області зареєстровано 159 дорожньо-транспортних пригод, у тому числі 47 з потерпілими. Унаслідок цих ДТП 15 людей загинули, ще 41 – отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості.

  Зокрема, 24 грудня у Житомирському районі ДТП за участі двох легковиків забрала життя 1 чоловіка та покалічила 7 людей, серед яких троє маленьких дітей", - йдеться у повідомленні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масштабна робота житомирської поліції з ліквідації бандитського угрупування "білого братства" звелась нанівець

 

Последнее изменение Пятница, 28/12/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework