Ведучий аналогу відомої програми «Орел і решка»: В Житомирі багато неймовірних місць, знакових для всієї України. ВІДЕО

  «Дома лучше» - проект про подорожі по Україні від творців «Орла і решки». Женя Синельников, співавтор і ведучий цієї передачі, відправився по найкращих пам'ятках Житомираза версією місцевих жителів.

 

  Команда проекту прогуляється Михайлівською вулицею, пригадає дитинство в Шодурівському парку, а також здивуються неймовірному музею космонавтики ім. С. Корольова. А за гострими емоціями Женя відправиться на скеледром в Денишах.

  Глядачі шоу дізнаються де найдорожчий і найдешевший борщ в місті. У рубриці «вибір таксиста» Женя відправиться в найкращий ресторан Житомира, на думку самого водія. Що з цього вийшло - дивіться в новому випуску «Вдома краще» на You-Tube каналі «Орла і решки».

  Посилання на програму:

  Не пропустіть прем'єру шоу і пам'ятайте: якщо ми хочемо, щоб туризм в Україні розвивався, то ми самі повинні подорожувати своєюкраїною.

 «Житомир прикольний тим, що в ньому видно, як місто змінюється: як старі радянські будинки перетворюються в красиві затишні вулички, підсвічуються, реставруються. У місті багато цікавих місць, знакових для всієї України.  Наприклад, каньйон на річці Тетерів, поряд з селом Дениші, куди з'їжджаються скелелази з усієї України. Дуже прикольне місце голова Чацького — неймовірне, енергетично сильне і красиве. У місті сервіс та їжа — на високому рівні, але при цьому ціни дуже недорогі», — зазначає ведучий передачі Женя Синельников.

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework