На Житомирщині закупили 22 службових автомобіля для лікарів амбулаторій у сільській місцевості

  На Житомирщині продовжують активно реалізувати ініціативу Президента України Петра Порошенка «Сільська медицина».

 

  Так, вже закупили 22 одиниці службового автотранспорту для лікарів, що працюватимуть у нових амбулаторіях, 9 з яких розпочали будувати у селах області.
   Про це повідомив департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА.
   За їх інформацією, через систему електронних торгів департамент закупив 22 службових автомобіля марки Renault Duster для лікарів, які незабаром працюватимуть в амбулаторіях нового зразка у сільській місцевості. Загалом після тендерних процедур вартість автотранспорту склала 10 млн 538 тис. грн, з яких 479 тис. грн – за одну машину. Такий транспорт необхідний лікарям для того, аби швидко дістатись до пацієнта у будь-який населений пункт, який обслуговуватимуть фахівці сільської амбулаторії.
   Окрім цього, на Житомирщині продовжується будівництво 9 нових сучасних амбулаторій із житлом на 1-2 лікаря.
   Як зазначив голова ОДА Ігор Гундич під час засідання Ради регіонального розвитку Житомирщини, вже у 2019 році у селах планують завершити будівництво 22 сучасних амбулаторій із житлом для лікарів.
   На розбудову сільської медицини Житомирщина отримала 194,5 млн грн з держбюджету, які спрямовуються на будівництво амбулаторій та закупівлю 22 одиниць службового автотранспорту. Загальна кошторисна вартість однієї амбулаторії складає 7 млн 200,0 тис. грн.
   Із списком сіл, де вже розпочали будівництво нових амбулаторій у рамках ініціативи Президента України, можна ознайомитись ТУТ.
   Нагадаємо, що реконструкція онкодиспансеру та будівництво 22 нових амбулаторій – основні медичні проекти області у 2019 році.

Джерело: Житомирська ОДА

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework