Новий рік у Бердичеві розпочався зі щастя: першим на світ з’явився Денис Прокопчук із Махнівки. ВІДЕО

  Що не кажи, а побажання щастя на Новий рік збуваються: принаймні, збулися вони для рідних 15-ти малят, котрі 2019-й зустріли у бердичівському Центрі Жінки.

  Про це йдеться на trkvik.tv. Своє 1 січня у колі щасливих матусь, татусів, бабусь із дідусями та навіть прабабусь, а також серед тих, хто подарував життя найменшим бердичівлянам і мешканцям прилеглих районів, традиційно зустрів міський голова Бердичева Василь Мазур разом зі своєю заступницею Валентиною Адаменко, головною лікаркою ЦМЛ Ларисою Бабіковою, завідувачем Центру Віталієм Грубським. У руках гостей – квіти й подарункові пакети, а в тих – дитячі ковдрочки з подушечками, простирадлами, костюмчиками та новорічними презентами.

  2019-й у Бердичеві розпочався зі Щастя: першим на світ з’явився Денис Прокопчук із Махнівки
Цьогоріч новорічний бал у Бердичеві хоч і з мінімальною, але перевагою правлять дівчата: їх у закладі – восьмеро, хлопчиків – семеро. Чимало пар святкують появу другої дитини, хтось – уже третьої, звісно, є такі, котрі радіють первісткові. Бердичівський Центр Жінки за місце народження свого чада традиційно обирають не лише містяни: перший ранок 2019-го тут зустрічає родина з сусіднього Чуднівського району, є пара, котра свого часу мешкала у Криму, а також дві сім’ї з Махнівки. До речі, єдиним володарем почесного звання народженого у Бердичеві у новорічну ніч став Дениско Прокопчук з цього села на Вінниччині. У родині Інни та Олександра він – друга дитина (пара вже виховує доньку). Усі без виключення дорослі відзначають: вони навіть не сумнівалися, де саме народжуватимуть їхні доньки, онучки та правнучки – звісно, у Бердичеві.

  Цьогоріч батьки новонароджених виявилися, здебільшого, прихильниками традиційних імен для своїх донечок та синочків: серед останніх маємо Ростислава та Назара, Максима та Матвія, Тимофія, Даніеля та вже вищезгаданого Дениса. Дівчата поповнилися Христиною, Дарією, два Аннами, двома Євами, Вікторією та Єлизаветою.

Автор: Олександр Єжель

Камера: Юрій Гавриш, trkvik.tv

 

 

Последнее изменение Четверг, 03/01/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework