У Житомирі поліцейські активізували превентивну роботу

  У період різдвяно-новорічних, святкових днів працівники підрозділу превентивної діяльності Житомирського відділу поліції проводять низку профілактичних заходів у публічних місцях і у торгівельно-розважальних закладах міста щодо виявлення і припинення порушень громадянами антиалкогольного законодавства.

 

  Водночас правоохоронці закликають усіх дотримуватися порядку і заходів безпеки.

  Заходи поліції передбачають нагляд за правопорядком у публічних місцях під час святкових заходів у місті. Окрім того, дільничні та ювенальні офіцери Житомирського відділу поліції здійснюють профілактичні відпрацювання торговельно-розважальних закладів і комплексів, попереджаючи працівників про неприпустимість продажу неповнолітнім особам алкоголю і цигарок.

  – За кілька днів проведеної роботи наші працівники уже виявили й припинили близько двох десятків адміністративних правопорушень. Так, були задокументовані факти продажу дітям алкоголю, у тому числі на різдвяному ярмарку та ще у двох торгівельних закладах міста. Відносно правопорушників були складені відповідні адміністративні матеріали, - розповів начальник Житомирського ВП ГУНП Михайло Сорока.

  Водночас під час профілактичних рейдів правоохоронці зафіксували ще низку правопорушень. Серед таких – розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді (ст.178 КУпАП), доведення неповнолітнього до стану сп’яніння (ст.180 КУпАП), невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей (ст.184 КУпАП), куріння тютюнових виробів у недозволених місцях (ст.175-1 КУпАП), порушення порядку торгівлі піротехнічними засобами (ст.195-6 КУпАП) тощо.

  Як зазначають правоохоронці, превентивна робота поліції продовжується надалі і триватиме упродовж святкових днів. Поліцейські переконливо закликають житомирян дотримуватися чинного законодавства, не порушувати порядок під час масових гулянь і дотримуватись заходів безпеки.

  Нагадаємо, що у період новорічних і різдвяних свят поліцейські працюватимуть у посиленому варіанті несення служби.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework