У Бердичеві вирішили закрити фільмотеку

  Про це днями на засіданні виконавчого комітету міста Бердичева розповіла заступник міського голови Валентина Адаменко.

 

  За її словами, час, коли фільмотека була потрібна, просто минув, вона «віджила» своє функціональне призначення. Нині усю необхідну інформацію можна знайти в інтернеті, а завдяки сучасним інтерактивним дошкам, що їх закуплено,транслювати тематичні відео під час занять стало простіше і зручніше, повідомляє rio-berdychiv.info.

  Свого часу фільмотека Бердичівського міського управління освіти і науки дуже допомагала в процесі навчання. Це сьогодні чи не в кожному шкільному класі є телевізор та інші сучасні мультимедіа, яку діти сприймають як належне. Раніше ж, перегляд фільму, нехай навіть навчального, під час уроку, був подією.

  Щоб заняття був змістовним і цікавим, над поповненням фільмотеки постійно працювали. За даними, що нам вдалося знайти, кілька років тому фільмотека Бердичева налічувала понад три тисячі матеріалів різної навчальної тематики. Зібрані вони з 1965 року. Фільмокопії усі перекладені українською мовою і перенесені на сучасні носії інформації. Проте, як бачимо, навіть це не допомогло фільмотеці встояти проти новітніх технологій.

Діана Сискова, rio-berdychiv.info

 

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework