У Житомирі місцева прокуратура розпочала кримінальне провадження за зверненням мешканців щодо незаконної забудови прибудинкової території

  27 грудня 2018 року, Житомирською місцевою прокуратурою внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем, що завдало істотної шкоди свободам та інтересам окремих громадян).

 

  Такі результати сьогоднішнього особистого прийому заступником прокурора області та заступником керівника Житомирської місцевої прокуратури мешканців будинків, розташованих на розі вулиць                      В. Бердичівська-Шевченка у Житомирі.

  Йдеться про те, що мешканці цих будинків звернулися до прокуратури  зі скаргою щодо незаконної забудови прибудинкової території.

  Наразі розпочато досудове розслідування, яке проводить слідчий відділ Житомирського відділу Головного управління Нацполіції в області.

  Житомирська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Житомирщині за втручання прокуратури приватне товариство сплатить до місцевого бюджету 2,5 млн грн збитків за протиправне користування землею

Прес-служба прокуратури Житомирської області

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework