Німецькі благодійники привезли в Україну різдвяні подарунки

  Німецько-український форум разом з благодійною організацією Johanniter-Unfall-Hilfe відправив в Україну перед Новим роком дві вантажівки з 40 тоннами продуктів.

  Про це повідомляє  ukrinform.ua  з посиланням на сайт Німецько-українського форуму.

  "Незважаючи на сніг і лід, дві вантажівки з приблизно 40 тоннами продовольства благополучно подолали 1500 км з Німеччини в Україну", - йдеться в повідомленні.

  Загалом 2600 різдвяних посилок по 15 кг кожна були передані житомирській благодійній організації "Місія в Україні" та полтавському християнському православному благодійному фонду "Полтавський батальйон небайдужих". Подарунки будуть вручені дітям, інвалідам, переселенцям і малозабезпеченим пенсіонерам в новорічні дні.

  Волонтери та місцеві помічники, які доставили допомогу, разом взяли участь у святковій службі в житомирській церкві "Різдва" євангельських християн баптистів, яка була побудована в XIX столітті як церква німецько-лютеранської громади Житомира.

  Щорічно близько 50 "різдвяних далекобійників" з Johanniter-Unfall-Hilfe розвозять більше 50 тис. різдвяних посилок, тим, хто потребує цього в Румунії, Албанії, Боснії та Болгарії. З 2017 року за ініціативою Німецько-українського форуму вони їздять і в Україну.

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework