"Tesla – кришка до труни Путіна". Як українці реагують на появу зарядних станцій для електрокарів на Житомирщині та Рівненщині. ВІДЕО

  Дві зарядні станції Tesla наступного року мають з`явитися в Україні – власники цих авто та жителі села, де побудують такі заправки, новину сприйняли радісно.

 

  Про це йдеться в сюжеті ТСН.

  У нічим непримітному селі Опарипси на межі Львівської та Рівненської областей вже наступного року з’явиться суперзаправка для електрокарів. У тутешній сільраді про вибір американського мільярдера дізналися з Інтернету, але переконують, що раді інвестору зі США.

   "Навіть є можливість надати землю для того, щоб збудувати станцію техобслуговування цих автомобілів. Земля прилегла до міжнародної траси, зараз, як ми знаєм, буде ще одна міжнародна траса, яка піде на Будапешт", - каже секретар Бугаївської сільської ради Лариса Пукас.

  А от один з місцевих жителів каже, що електрокар – крок до його мрії.

   "Зарядив дома і поїхав, які проблеми. А бензин який дорогий. Tesla  - то кришка гроба Путіна", - вважає житель села Олег.

  Зазвичай, на повну зарядку електрокара йде 5-6 годин, тоді як на суперчарджері лише півгодини. Співзасновник ГО "Тесла клуб Україна" Назар Шимоне-Давида каже, що, ймовірно, заряджати на цих заправках може буде й інші електрокари.

  "Йдуть такі розмови, що, можливо, Tesla надасть доступ і іншим автомобільним виробникам заряджатися", - каже він.

  Не бачить новини у встановленні суперчарджерів в Україні власник Tesla ресторатор  Дмитро Борисов. Електрокар цієї марки в нього вже третій. За його словами, і зараз суперзарядок для електрокарів в Україні достатньо.

  "Близько 100-150 гривен коштує повна зарядка і триває ті ж самі 20-30 хвилин", - каже він. 

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework