"Мрія" у подарунок: Захар Лісковий отримав модель літака

  Рік тому 7-річний новоград-волинець Захар Лісковий, який живе в США, знайшов помилку в британській енциклопедії з "1000+ наукових фактів", і вирішив повідомити про це авторам, записавши відеозвернення.

    Про це зазначає novograd.city.

  – Я дуже люблю читати книги, мої найулюбленіші – це енциклопедії. Читаючи останню, я помітив помилку, там було написано, що найбільший український літак Ан-225 "Мрія" – російський. Колись у дитинстві дідусь часто розповідав мені про найбільший літак у світі, який був збудований в Україні, і я добре запам’ятав, що це був саме літак "Мрія".

  Моя родина з України, і саме тому мене дуже обурив цей факт, адже тисячі дітлахів, прочитавши цю енциклопедію, думатимуть, що ця інформація правильна. Мій обов’язок донести до всіх правду та попросити у видавництва енциклопедії виправити цю помилку", – говорить хлопчик.

  Напередодні нового року командир літака "Мрія" передав Захару копію літака через журналістів ТСН.

  – От і до нас долетіла “Мрія". Дякуємо тим, хто її створював і тим, хто передавав. А також тим, хто годинами чекав його у аеропорту, щоб встигнути до свят, – написав у Facebook батько нашого земляка.

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework