З початку цього року було зареєстровано 150 ДТП, у 29 з них 5 людей загинули та 24 отримали травми

  Перший тиждень нового року пройшов для поліцейських у робочому режимі, адже ми працювали і на забезпечення публічного порядку та безпеки під час численних масових заходів, і на реагування на заяви громадян про події та правопорушення.

   Про це на своїй сторінці у Фейсбук розповів начальник ГУНП у Житомирській області В’ячеслав Печененко

  "Загалом в області лише у Різдвяну ніч релігійні заходи пройшли у понад півтисячі населених пунктах області, участь в яких взяли близько 60 тисяч вірян. Тож до охорони публічного порядку були залучені додаткові наряди поліції – загалом працювало близько 600 правоохоронців, у т.ч. патрульні, поліція охорони, нацгвардійці та інші. Суттєвих порушень правопорядку під час заходів не зафіксовано. Тож дякую усім нашим громадянам за правосвідомість і гідне відзначення свят!

  Водночас за цей період маємо відразу кілька подій, пов’язаних із криміналом. 
  По-перше, це затримання 2 січня у м. Бердичеві групи вимагачів. Нині їм інкримінують ще й викрадення людини.

  4 січня оперативники Житомирського відділу поліції затримали двох осіб, підозрюваних у вчиненні розбійних нападів на таксистів в обласному центрі. Події стались у перших числах нового року одна за одною. Розбійники сідали в автомобілі служб таксі у якості пасажирів, скеровували водіїв на околицю міста, де й нападали на них. У першому випадку чоловіка зв’язали, викрали кошти й заволоділи його автівкою, яку потім кинули на одній з вулиць. У другому – не подужали керманича й втекли з місця події. 7 січня Богунським районним судом м. Житомира їх обох взято під варту на 60 діб без права внесення застави.

  У Чуднівському районі 6 січня раптовий конфлікт між двома нетверезими чоловіками закінчився бійкою. Потім один із учасників затягнув свого опонента до його ж дому і поклав у ліжко, а сам ночував у сусідній кімнаті. На ранок помітив, що його товариш мертвий, і втік з його хати. Працівники поліції оперативно розшукали і затримали підозрюваного у спричиненні чоловіку смертельних тілесних ушкоджень. Усі обставини з’ясовують слідчі.

  З початку цього року було зареєстровано 150 дорожньо-транспортних пригод, у 29 з них 5 людей загинули та 24 отримали травми. Тож прошу усіх пам’ятати про безпеку та Правила дорожнього руху", - зазначив очільник поліії Житомирщини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В’ячеслав Печененко: Процес «очищення» регіону від відверто кримінальних елементів триває

 

Последнее изменение Вторник, 08/01/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework