Святковим велопарадом по засмученості вдарили на Різдво бердичівські Діди Морози

  Скільки років тому вони ось так – у костюмах Дідів Морозів та на велосипедах – вперше вирішили проїхатися зимовим Бердичевом, одразу так і не скажеш…

 

 Пам’ятають лише, що запозичили цю яскраву традицію у соратників із велосипедної справи з якогось із великих міст. Втім, факт залишається фактом: у переддень Світлого Христового Різдва відчайдухи з місцевого велоклубу «Zig-Zag», а точніше «Zig-Zag» і Кº, перетворившись хто – на символів Нового Року, хто – на казкових персонажів, хто – просто дещо утеплившись, взяли на себе місію подарувати людям свято.

 Велосипед (коли хто не знав) засіб пересування цілорічний. Варто лише його відповідно прикрасити, перевірити, чи все належним чином закріплено-підкачано, поплескати для «сугрєву» у долоні, переконатися, що подарунки для маленьких містян із рюкзаків нікуди не зникли – і можна починати ловити справжній кайф від поїздки, гарного настрою та можливості подарувати такий самий настрій іншим. Ну і, знову ж таки, велопокатушки – то самий що ні на є фітнес.

Автор: Олександр Єжель

Камера: Юрій Гавриш
Джерело: trkvik.tv

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework