В 30-й ОМБр загорілася техніка

  Підтримка техніки у повній бойовій готовності в зимовий період займає одне з ключових місць в організації служби у військових частинах, через що механіки-водії регулярно прогрівають свої машини щоб за потребою в найкоротші строки вирушити в район виконання поставлених завдань.

 

  8 січня, під час чергового прогрівання військової техніки відбулось самозаймання машини, в результаті чого було пошкоджено та виведено з ладу одну одиницю.

  Про це повідомляється на Facebook сторінці 30-ій окремій механізованій бригади імені Костянтина Острозького.

  І саме тут на «відмінно» відпрацювала пожежна команда зі складу пожежного взводу нашої бригади. Ризикуючи власним здоров’ям, адже поруч знаходилися боєприпаси, пожежники не лише не допустили знищення військової техніки, а й попередили перекидання вогню на інші об’єкти, які знаходилися поруч.

  Нагадаємо, пожежний взвод бригади неодноразово залучався до гасіння пожеж приватних та адміністративних будівель як Новограда-Волинського так і складів з боєприпасами в населених пунктах Калинівка та Ічня. Своїми виваженими та впевненими діями військові пожежники вкотре продемонстрували професіоналізм, героїзм та мужність притаманні українським захисникам.

  По факту самозаймання техніки призначено службове розслідування, до якого залучені представники військової служби правопорядку та прокуратури. Втім, найголовнішим є те, що серед особового складу постраждалих немає.

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Пятница, 11/01/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework