В садочки Новограда не завозять хліб

  10 січня 2019 року в соціальних мережах в групах Новограда-Волинського з’явилися ряд дописів щодо відсутності хлібобулочних виробів у дошкільних навчальних закладах міста.

 

  Реагуючи на повідомлення в соціальних мережах, заступник міського голови Оксана Гвозденко терміново здійснила об’їзд дитячих навчальних закладів задля вивчення ситуації із забезпечення повноцінного харчування дітей. Оксана Василівна оглянула 8 ДНЗ та з’ясувала, що в закладах в наявності якісні продукти харчування, проте в деяких дитячих садочках дійсно наразі є проблема із забезпеченням хлібобулочними виробами, а саме це ДНЗ № 4, № 14 та № 15, - повідомляють у Новоград-Волинській міській раді. 

  Справа в тому, що не відбулося перше розкриття тендерних пропозицій і тендер на визначення постачальника хлібобулочних виробів пройшов із затримкою. Враховуючи це, ряд дошкільних навчальних закладів, а саме ЦРД «Дельфін», ДНЗ № 2 та ДНЗ № 6 вийшли із ситуації, що склалася та випікали хлібобулочні вироби самостійно (фото під дописом).  

  Заступник міського голови Оксана Гвозденко за результатами об’їзду провела термінову нараду з керівниками дошкільних навчальних закладів під час якої обговорили ситуацію, що склалася. Оксана Василівна вказала на неприпустимість неякісного харчування дітей в ДНЗ міста та необхідність забезпечення повноцінного меню.

  Таким чином, заступник міського голови Оксана Гвозденко дала доручення начальнику управління освіти і науки міської ради Тетяні Ващук вирішити проблему із забезпеченням дитячих садочків хлібобулочними виробами, а також надати міському голові Віктору Весельському пояснювальну записку щодо причин відсутності хлібобулочних виробів в деяких ДНЗ.

  Між тим, дошкільні навчальні заклади Новограда-Волинського будуть забезпечені хлібобулочними виробами у повному обсязі вже у понеділок (14 січня), оскільки тендер на визначення постачальника хлібобулочних виробів завершився - переможцем визначено ПАТ «Новоград-Волинський хлібозавод».

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework