Флешмоб, екскурсія та юшка. Як Житомирські учні у ліс приїздили

  Більш як півсотні учнів міських шкіл відвідали Житомирський базовий розсадник та побачили з чого ж, власне, починається ліс. Увесь процес від насінинки до «дорослого» сіянця настільки захопив дітей та їхніх учителів, що ані мороз, ані легенький сніжок не стали на заваді цьому візиту.

   Спільно з міським управлінням культури лісівники створили для дітей справжнє свято. Окрім екскурсії розсадником, вихованці художньої школи встигли провести експрес-фотопленер, за результатами якого навесні буде організовано виставку. Також школярі взяли участь у конкурсі на краще селфі з ялинкою, переможці якого отримають від Товариства лісівників Житомирщини цінні подарунки напередодні Водохреща.

  Та, напевне, найбільшим емоційним враженням для усіх візитерів став флешмоб «Ялинка CHALLENGE», який вже вдруге проходить на Житомирщині та має на меті привернути увагу громадськості до проблемних питань лісової галузі. Вишикувані у формі ялинки дітлахи та вчителі весело скандували – «#Ліснашевсе» та опісля «на камеру» з непідкупним блиском в очах зізнавалися у коханні лісові.

  На запитання: «Що ще вас сьогодні вразило?» - школярі мали одностайну відповідь: «Робота лісокультурниць!»

  «Щороку лісокультурниці виготовляють вручну майже мільйон! торфотаблеток для вирощування сіянців лісових дерев із закритою кореневою системою.» - наголосив під час екскурсії головний лісничий Житомирського лісгоспу Сергій Дубницький. Наостанку головний лісничий запросив візитерів у такому ж складі висадити побачений «маленький» ліс навесні.

  Добряче «поморозившись» із веселим та гарним настроєм всі скуштували справжню лісову юшку, яку завбачливі лісівники приготували для своїх гостей.

img 1334 71

img 1336 5b

Прес-служба Житомирського ОУЛМГ

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework