Депутат райради пропонує відкрити в Житомирі новий автобусний маршрут

  Про це на своїй Фейсбук-сторінці написав депутат Житомирської районної ради Роман Мусійчук.

   Що ж саме він пропонує? Відповідь на це питання у його ж дописі:

  «В нас у місті, одним з проблемних районів з транспортним сполученням є район вулиць Короленка та Соснової. Там немає ні нормального транспортного сполучення, та й з приватних перевізників цей район не цікавий, бо навіть 14 маршрут який там курсує, їздить з горем, перевізник вже давно від нього хоче відмовитися. Ні для кого не секрет, що комунальні автобуси МАЗ, купувалися за кошти міського бюджету, тобто за кошти громади в тому числі мешканців вулиць Короленко, Соснової та інших вулиць які розташовані в тому районі. Тому в мене, як керівника комунального автобусного парку, є пропозиція як до свого безпосереднього керівника Євгеній Демчик, так і до керівництва міста наступного характеру:

  Відкрити автобусний маршрут: "Площа Перемоги - вул.Короленко - вул. Соснова - міське кладовище ( курсувати до кладовища з 10:00 ранку до 17:00 години вечора в зимовий час, та в літній час з 10:00 ранку до 20:00 вечора). Протяжність маршруту з площі Перемоги до вулиці Соснової - 4,5 км, до кладовища - 7,5 км. Таким чином інтервал руху буде 25 хвилин ( до вул. Соснової магазин) та відповідно 35 хв ( до міського кладовища) - це при умові використання 2-х одиниць техніки. Я вважаю, що для мешканців того району, краще такий інтервал руху і 100% знати те, що автобус буде, аніж та ситуація яку вони зараз мають з перевезеннями. Чому робити цей маршрут до кладовища? Тому що для багатьох не секрет, що на сьогодні є велика проблема, особливо у вихідний день, добратися туди та назад. Чому обрано відправну точку з площі Перемоги?  Тому що це та точка старту, до якої можна добратися з будь - якого району міста.

  Звідки взяти ці 2 автобуси? Все просто: на сьогодні наше комунальне підприємство обслуговує спеціальний маршрут 53С, який, на моє глибоке переконання, не є доцільним та не виправдовує себе, адже його дублюють усі приватні перевізники, які обслуговують мікрорайон Паперова фабрика (23,110,11), та погодьтеся, ми там двома автобусами "погоди" не зробимо. І я вважаю, що ці два автобуси краще використовувати там, де немає нормального транспортного сполучення, де є теж люди, які мають право на нормальне обслуговування.

  Цікаво почути ваші зауваження, пропозиції з даного приводу».

  Думки людей не забарилися: ось, що в коментарях під дописом написали користувачі:

kd1501906 2

kd1501906 3

kd1501906 4

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Вторник, 15/01/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework