Користувачі соцмереж висміяли ямковий ремонт доріг в Бердичеві: Асфальт народився! Кладімо його!

  Попри численні нарікання жителів міста Бердичева на погану якість доріг, місцева влада продовжує замилювати очі так званими «ямковими ремонтами», коли працівники комунальних служб, незважаючи на погодні умови та при повному ігноруванні технологічного процесу, «кладуть» асфальт, просто заляпуючи ним ями. Інколи гарячу масу ллють прямо у калюжі – мазут, для швидкого загартування.

  Чиновники проблему ігнорують, апелюючи тим, що такі латки все одно краще, ніж ями. І стверджують, що буде обов’язково проведено капітальний та поточний ремонт проблемних ділянок, - пише berdichev.biz.

  На жаль, як показує практика, навіть при капітальних і поточних ремонтах дорожнє покриття переживає одну, максимум дві зими, після чого благополучно покривається ямками та тріщинами. Тож, мабуть, ями на дорозі – це вже невиліковна хвороба бердичівських доріг. Так само, як і незмінна місцева традиція ремонтувати дороги взимку або восени, і обов’язково при несприятливій, сніжній або дощовій погоді.

c3fded9d0093

  Черговим фактом недбальства комунальних служб міста Бердичева поділилася у мережі «Фейсбук» користувачка Альона Лабчук, опублікувавши пост з іронічними світлинами в одній із популярних місцевих спільнот. «Привіт! Хочу привітати вас з одним стародавнім святом – Дньом рождєнія асфальта! Воно не має чіткої дати, але завжди припадає на зимовий період за комунальним календарем. Коли дороги рясно встелені снігом, а на термометрі мінімум -10, традиційно з»являються люди в оранжевих жилетах. Вони шукають замерзлі і знедолені ями, покриті коркою льоду, а потім засипають їх гарячим асфальтом. Існують навіть народні прикмети тісно пов’язані з цим святом. Приміром, якщо навесні той асфальт розстане разом зі снігом – то наступний рік для чиновників і комунальників буде таким же врожайним!» – пише бердичівлянка.

  Користувачі радо вступили в дискусію, влучними коментарями критикуючи роботу працівників ЖКГ. «Роботяги тут ні до чого, а от керівники реальні олені», – пишуть одні, «хто їм цей наказ дав??? Васька???», – запитують другі. Авторка посту у коментарях пише, що вона пам‘ятає, як влітку активісти саджали у ті ями вазони, як був мітинг з приводу жахливого стану доріг, але тоді так активно ті ями не латалися. А от зараз комунальники чомусь прокинулися. Однак, на превеликий жаль, ніякі дискусії в мережі не допоможуть перетворити оленів на Санта-Клаусів, тож великий ремонт доріг по-бердичівськи буде тривати ще довго…

Денис Заремський

 

Последнее изменение Среда, 16/01/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework