Випускниця радомишльського профліцею за допомогою служби зайнятості відкрила міні-кав’ярню

  Марія, випускниця Радомишльського професійного ліцею за професією офісний службовець, але за допомогою в пошуку роботи звернулася до місцевих фахівців служби зайнятості. Незважаючи на власні старання та спільні з фахівцями зусилля, роботу знайти  не вдавалось.

 

  "Тоді Марія погодилась на пропозицію щодо перенавчання. Прислухаючись до порад спеціаліста з профорієнтації, вона вирішила, що в житті завжди їй допоможе професія бармена. У центрі зайнятості дізналася, що цю професію можна здобути в Рівненському центрі професійно-технічної освіти. Практичні професійні навички Марія застосовувала під час виробничої практики та подальшого працевлаштування у приватного підприємця. Проте, у дівчини була мрія мати власний бізнес і радувати містян власною випічкою, тому вона ризикнула", - розповідає Житомирський обласний центр зайнятості.

  Затишна міні-кав’ярня відразу сподобалась дітям та дорослим. Запашні чай та кава, надзвичайно смачна випічка, приємне обслуговування та помірні ціни нікого не залишають байдужим. Кожен може посмакувати, взяти з собою або замовити на святкування урочистих подій різні смаколики: піцу, торти, тістечка та кекси. 

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework