Вихователька в дитсадочку Житомира обікрала ясельну групу на 2000 гривень? ВІДЕО

   Жінка знімала з малят хрестики і сережки, а батьки спершу думали, що діти їх гублять.

 

  У Житомирі мами дітей з ясельної групи помітили, що у малюків почали зникати прикраси. Хлопчики поверталися додому без золотих хрестиків, а дівчата недораховувалися сережок, йдеться в сюжеті ТСН. 

  Однією з перших про зникнення прикрас у садочку заговорила Ірина Гайченя, коли її 2-річний син Артем повернувся додому без золотого хрестика. "У нас була така церковна груба нитка чорна, вона зав’язується на вузлики. Його загубити було нереально", - каже мама хлопчика. Коли Ірина  попросила виховательку пошукати пропажу, жінка лише розвела руками. "Прийшла спитати її за цей хрестик, підбігла няня і каже: ой, дівчата, перевіряйте, ми не несемо за це відповідальності", - каже Гайченя.

 У Житомирі мами дітей з ясельної групи помітили, що у малюків почали зникати прикраси. Хлопчики поверталися додому без золотих хрестиків, дівчата без однієї сережки. Спочатку дорослі думали, що малюки просто гублять дорогі речі, але потім звернулися до поліції. 

  Згодом з’ясувалося, що золоті прикраси зникли не лише у хлопчика. Мати 3-річної Мілани каже, що її донька загубила у садочку одразу і хрестик, і сережку. Коли жінка почала розпитувати дитину, та згадала про виховательку. "Мала сказала, що Яна Олексіївна робила мені боляче. Вона знімала з мене сережку. Ми стали в групі писати, що пропали хрестики, сережки", - каже Віка Порхун. І виявилося, що за два місяці у групі зникли одразу сім прикрас.

  Батьки запідозрили шахрайство та звернулися до поліції.  Загублені сережки швидко знайшли в одному з ломбардів міста. "Під  час перевірок з’ясувалося, що одна з працівниць дошкільного навчального закладу здавала речі до ломбарду. Причетність до крадіжок ювелірних виробів у чотирьох  вихованців дошкільного навчального закладу", - розповіла керівник відділу зв’язків з громадськістю  ГУ НП у Житомирській області Алла Ващенко.

  Вихователька нині відсторонена від  роботи, на телефонні дзвінки не відповідає. ЇЇ колеги ошелешені. Завідуюча садочком розповідає, що виховательці 23 роки, після закінчення навчання рік працювала у іншому садочку, а потім перейшла до них. "Вона вибачалася, правда не зразу. Сказала, що в неї був кредит, який вона не мала чим гасити, і вона все розказала, в які ломбарди вона здавала. Це жах, два місяці попрацювала і отаке", - каже керівник ДНЗ №56  м. Житомира Людмила Баранюк.

  Прикраси у ломбард вихователька здавала по 200 гривень, усього наторгувала 2000. Сережки і хрестики знімала з дітей, коли няня йшла на обід, а малюки спали. "Я була в шоці, до двох годин не спала.  Важко уявити, це ж дитинка маленька, ясельна група, ну як це воно - там собі спить, а ти з тими ножицями до нього підходиш", - дивується Ірина Гайченя. За крадіжки у підопічних виховательці загрожує до п’яти років за ґратами, а потерпілі батьки вимагають встановити у садочку камери спостереження, аби діти завжди перебували під наглядом.

Кореспондент ТСН Олена Кузнєцова

Джерело: tsn.ua

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework