У Бердичеві автомобіль збив дівчину на сумнозвісному пішохідному переході

  Днями до чергової частини Бердичівського ВП надійшло повідомлення про те, що автомобіль скоїв наїзд на дівчину, яка перетинала проїжджу частину по неврегульованому пішохідному переході.

 

  Трагедія трапилася на горезвісному пішохідному переході по вулиці Житомирській, поблизу супермаркету «Наш край», передає berdichev.biz.

  Проведеною перевіркою працівниками поліції було встановлено, що 11.01.2019 року близько 16.40 год водій 1987 р.н.,житель м. Хмельницький, громадянин Азербайджану, керуючи автомобілем ВАЗ 2107 рухаючись по вулиці Житомирська, що в м. Бердичеві, поряд з буд №53 в напрямку площі Соборної, не надав перевагу у русі пішоходу 1973 р.н., яка перетинала проїжджу частину вулиці по нерегульованому пішохідному перехресті та здійснив наїзд на останню.

  Внаслідок ДТП пішохід отримала тілесні ушкодження. Відомості про подію внесені до ЄРДР ст.. 286 ч.1 КК України. Нагадаємо, що саме цей пішохідний перехід є одним з найнебезпечніших у місті, однак міська влада і досі не відреагувала на проблему. Що спричиняє все нові та нові жертви.

Джерело: berdichev.biz

 

 Новини Житомира

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework