Сім'я Нагорних із Житомирщини, у якій народилась 15-та дитинка, мріє про нове житло. ВІДЕО

  Щасливому подружжю Єванжеліні й Даніїлу Нагорним із Житомирської області 15 січня лелека приніс 15-ту дитинку, гарненьку дівчинку Даніелу. Маля, вагою 3.900, народилось якраз напередодні таткового ювілею, каже усміхнена матуся. Чоловіку ж 50 років!

 

  Кожне нове народження у родині Нагорних чекають, як велику радість і справжнє щастя. Щоразу, вдивляючись у обличчя дитини, мама бачить таку дорогу і рідну схожість із її братиками і сестричками, передає trkvik.tv.

  Перших п’ятьох Єванжеліна народжувала щороку, далі – через півтора і два роки. Найстаршій дівчинці вже 21. 1 березня 2017 року жінка народила Вероніку, яка сьогодні разом із братиками й сестричками чекає вже свою молодшу сестричку. І ця донечка кругленька, як тато, а кіски чорненькі, каже ніжно жінка.

  Кожен у сім’ї Нагорних має свої обов’язки і невеличкі, але доручення. Старші допомагають меншим у навчанні та батькам по-господарству.

  Нині ж їх найбільша мрія – аби діти росли здоровими і щасливими. Для цього необхідно, насамперед, родині житло. Хата, що на околиці Гришківець, затісна, навіть ремонт і утеплення не допомогли позбутись надмірної вологості. А через це хворіють діти, у трьох – бронхіальна астма, болить материнське серце. Звертались, каже, до чиновників за допомогою – отримали гіркі відписки.

  Попри все, родина Нагорних все ж не втрачає надію отримати нове й просторе житло.

  Лікарі Центру Жінки знають добре Єванжеліну, адже багатьох своїх діток вона народжувала саме тут. Цього разу, на відміну від попереднього, обійшлось без ускладнень.

  У Єванжеліни – 14, у її сестри 12 діток, а у їх батьків загалом 67 онуків. У великій родині, попри всі життєві труднощі, щоразу кажуть: «Якщо Бог іще дітей – із радістю і вдячністю приймуть цей найдорожчий дарунок!»

  Автор: Олена Лук'янюк

Джерело: trkvik.tv

 

 Новини Житомира

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework