За минулий тиждень до поліції надійшло понад 3 тисяч 700 повідомлень

  Минулий тиждень був відносно спокійним. До поліції Житомирщини надійшло понад 3 тисяч 700 повідомлень, кожне десяте з них мало ознаки кримінальних правопорушень. І завдяки проведеним поліцейськими заходам кожне п’яте правопорушення уже розкрите.

  Про це на своїй сторінці у Фейсбук розповів начальник ГУНП у Житомирській області В’ячеслав Печененко.

  "18 січня поліцейські Коростенського відділу під час санкціонованого обшуку у будинку жителя с. Сокорики вилучили дві гранати, зброю та майже 5 кг наркотичних засобів. 20 січня розшуківці цього ж відділу затримали молодика який нападав вечірньої пори на перехожих з електрошокером та забирав цінні речі.

  Працівники кримінальної поліції Житомирського відділу викрили 24-річного молодика у незаконному заволодінні транспортними засобами через шахрайську схему. Чоловік через Інтернет-сайти підшукував покупців на чужі авто та продавав їх без відома господарів. Нині підозрюваному загрожує до 5 років позбавлення волі.

  У Житомирі та Попільнянському районі поліцейським як відкупне від відповідальності за вчинені порушення пропонували хабарі у розмірі тисячі доларів та 4 тисяч гривень. У першому випадку 45-річний житомирянин таким чином намагався уникнути покарання за нанесення тяжких тілесних ушкоджень. У другому – 36-річний водій легковика кермував ним у нетверезому стані.
  Обоє тепер є фігурантами кримінальних проваджень.

  У Бердичеві розпочато розслідування нанесення травмувань поліцейському під час виконання ним службових обов’язків. 36-річний старший сержант поліції отримав тілесні ушкодження під час припинення бійки в одному з дворів райцентру.

   Загалом упродовж тижня на території області відбулося більше 600 масових заходів за участі понад 55 тисяч громадян. Публічну безпеку і порядок під час їх проведення забезпечували 780 поліцейських та 30 нацгвардійців.

  На автодорогах області припинено понад 700 порушень Правил дорожнього руху, з них 35 – це керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Зареєстровано 123 дорожньо-транспортних пригоди, 15 з них із потерпілими. У результаті 3 людей загинули та 15 отримали травми різного ступеня тяжкості.

Новини Житомира

   

Последнее изменение Понедельник, 21/01/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework