В мережі опублікували дані, за кого збираються голосувати в Житомирській області

  «Слово і Діло» пропонує подивитись, як живуть люди в регіонах України, зокрема й на Житомирщині, зважаючи на декілька показників.

 

  Серед цих показників: який в області рівень безробіття та середня зарплата, як ремонтують місцеві дороги коштом виділеної субвенції, скільки вже створено ОТГ в кожному регіоні. Також на інфографіці показано, за кого готові голосувати люди в глибинці на президентських виборах.

  Розглядаючи інфографіку, хочемо виділити саме Житомирщину, оскільки це наша з вами область, тож вона цікавить житомирян, мабуть, найбільше. Для початку в інфографіці подана інформація, що на Житомирщині нині створено вже 56 ОТГ. Рівень безробіття у відсотку до економічно активного населення працездатного віку на Житомирщині сягає 10,7%. Середньомісячна зарплата в нашій області сягає 7259 гривень. 48,4%  в Житомирській області витрачено коштів із субвенції, яка була виділена минулого року на ремонт доріг місцевого значення.

  І нарешті до головного — як же планують голосувати мешканці Житомирської області на майбутніх виборах? У графіці, поданій в цьому матеріалі, визначено, що нині кандидати, які посіли І та ІІ місце серед опитаних в Житомирській області — Юлія Тимошенко та володимир Зеленський.

  Для того, аби побачити, яка ситуація з майбутнім голосуванням в інших регіонах України, пропонуємо переглянути вам, шановні читачі, інфографіку повністю.

  Довідка. Наприклад, візьмемо першу за алфавітом область – Вінницьку, де рівень безробіття становить 10,2% серед працездатного населення, а середньомісячна зарплата – 7 тисяч 672 гривні. Виділену на дороги місцевого значення субвенцію в області освоїли на 79,9%, а також встигли створити 42 ОТГ.

  Якщо ж подивитися, за кого готові віддати голоси на президентських виборах жителі області, то за результатами останніх соцопитувань соціологічної групи «Рейтинг», серед тих, хто визначився й має намір голосувати, перше місце посіла б Юлія Тимошенко (24% опитаних), а друге – Петро Порошенко (18%).

  Відзначимо, що чинний президент, за даними соцопитування, посів би друге місце після Тимошенко в 7 областях. Крім Вінницької області, де за нього віддали б голоси 18% опитанних, за Порошенка проголосували б 15% жителів Закарпатської області, 15% – Львівської, 16% – Рівненської, 10% – Сумської, 14% – Хмельницької та 12% – Чернівецької.

  Цікаво, що за Зеленського готові голосувати в 11 областях, але всюди він перебуває на другому місці (в середньому за нього б віддали свої голоси 12-17% опитаних жителів регіонів).

  Відзначимо, що найменше ОТГ створено в Луганській, Донецькій, Київській, Закарпатській областях, а найбільше – в Дніпропетровській, Житомирській, Черкаській і Запорізькій областях.

  «Слово і Діло» подивились, який у кожній області рівень безробіття та середня зарплата, як ремонтують місцеві дороги та скільки створено ОТГ.

kd2201906 1

за матеріалами slovoidilo.ua

 

 Новини Житомира

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework