Сергій Янушевич розповів про роботу КП «УАШ» в Житомирі у зимовий період

  Директор комунального підприємства «Управління автомобільних шляхів» Сергій Янушевич, розповідаючи про особливості роботи у зимовий період, зазначає, що КП «УАШ» є баласоутримувачем автошляхів та прилеглих до них тротуарів в межах території міста Житомир.

   «Придомові території та внутрішньоквартальні проїзди, не відносяться до нашої компетенції. Це - зона відповідальності управляючих компаній, ОСББ, житлових кооперативів», - наголошує Сергій Янушевич.

  Для забезпечення утримання житомирських автошляхів достатньо  наявної на підприємстві техніки. У той же час, вирішення питання із прибиранням міських тротуарів є набагато складнішим.

  «У штаті, на сьогоднішній день, ми маємо всього 14 дорожніх робітників та 12 вантажників, 4 малі вакумно-підмітальні машини із відвалами та розкидачами бішофіту, 2 мінінавантажувача, та 10 мотоблоків, які можуть працювати на тротуарах. Ми, як балансоутримувач, не маємо змоги прибирати все місто у стислі терміни», - пояснив Сергій Янушевич.

  Щодо відповідальних за прибирання тротуарів, у 2017 році, було прийняте рішення про оголошення тендерів по їх прибиранню

  «У 2017-18 роках переможцями були, в основному приватні ВЖРЕПи та управляючі компанії, що мали в своєму штаті відповідну кількість двірників та прибиральної техніки. На той період, працювали: КП «ВЖРЕП» №1, №5, №6, №13,№15,№16, ПП «ВЖРЕП» №4, №8, №9, ПП «АММОН» та УК «Коменерго» На сьогоднішній момент, підписані та діють Договори на прибирання тротуарів із наступними компаніями: ПП «ВЖРЕП» №8, №9, №15; Управляюча компанія «КОМЕНЕРГО»; Управляюча компанія «ПОЛІССЯ»;

  Території, за які вони відповідають, та вартість робіт можна подивитись на порталі «ПРОЗОРРО», - розповів директор КП «Управління автомобільних шляхів».

  Підприємство КП «УАШ» запрошує на роботу двірників за детальною інформацією звертайтесь за телефоном (0412)-42-10-67.

Джерело: Житомирська міська рада

 Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Вторник, 22/01/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework