У Житомирської міської ради арештовані основні рахунки?

  Принаймні, таку інформацію публікують деякі місцеві ЗМІ.

 

  Зокрема, на сторінках видання «Інсайдер Житомира» зазначається:

  «Як повідомила журналістам "Інсайдер Житомира" начальник планово-фінансового відділу Житомирської міської ради Ніла Борецька, наразі у місті є проблема з виплатою зарплат бюджетним установам. Проблема виникла внаслідок арешту рахунків державною виконавчою службою через невиконання рішення суду.

  Рішення суду стосувалося виплати грошової компенсації житомирянину Роману Кучеру. У 2016 році КП "Інспекція з благоустрою" демонтувала його павільйон, який знаходився на Старому бульварі, 15.

  Як повідомив "Інсайдеру Житомира" у телефонній розмові Роман Кучер, він справді виграв у міської ради два суди. Перший, який стосувався незаконного демонтажу його павільйону, а другий – щодо виплати компенсації. Він зазначив, що представники міської ради маніпулюють документами, щоб відтермінувати виплату компенсації та пишуть заперечення, мовляв, це не передбачено бюджетом. Роман також повідомив нам, що близько 11 мільйонів бюджетних коштів наразі знаходяться на депозитах і одних лише відсотків вистачило б, щоб заплатити компенсацію згідно рішення Апеляційного суду.

  За інформацією "Інсайдер Житомира", сума компенсації складає близько 500 тисяч гривень».

Джерело: insider.zt.ua

 Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework