На Житомирщині хулігани відлупцювали правоохоронця

  Про надзвичайну подію повідомив на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» начальник ГУ Національної поліції Житомирської області В’ячеслав Печененко.

 

  Зокрема він повідомив, що минулий тиждень був відносно спокійним. До поліції Житомирщини надійшло понад 3 тисяч 700 повідомлень, кожне десяте з них мало ознаки кримінальних правопорушень. І завдяки проведеним поліцейськими заходам кожне п’яте правопорушення уже розкрите.

  Головний поліцейський області акцентував увагу на тому, що в Бердичеві розпочато розслідування нанесення травмувань поліцейському під час виконання ним службових обов’язків. 36-річний старший сержант поліції отримав тілесні ушкодження під час припинення бійки в одному з дворів райцентру.

  Варто зауважити, що упродовж тижня на території області відбулося більше 600 масових заходів за участі понад 55 тисяч громадян. Публічну безпеку і порядок під час їх проведення забезпечували 780 поліцейських та 30 нацгвардійців. Подробиці деяких інших кримінальних справ та надзвичайних подій в дописі В'ячеслава Печененка.

за матеріалами berdichev.biz

 Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework