В одній з військових частин Житомирщини знайшли повішаним хлопця

  В мережі Фейсбук, у спільноті " КОРОСТЕНЬ today" ми натрапили на тривожну інформацію про те, що в одній з військових частин Житомирської області знайшли повішаним молодого хлопця.

   «Допоможіть хто служить Житомирська обл. м. Коростень біля с. Ушомир часть а1796 або а1726 сталась трагедія 21 січня 2019 р. У військовій частині був найдений повішаним чудовий хлопець, інформації командири не надають. У моргу оглянути тіло не дали ,удома були виявлені характерні вм'ятини нище колін. Прохання допомогти будь якою інформацією. Максимально репост .Можливо є юрист який допоможе. ДОПОМОЖІТЬ!!!!!! Сергій Бойко із Зрайок! Сьогодні ховають у селі Черепин Тетіївського району((((( . Дякую всім за поширення», — йдеться в тексті допису.

  (Джерело: https://m.facebook.com/photo.php?fbid=418952512265860&id=100024533435180&set=p.418952512265860)

  Як виявилося з інформації про джерело, цей допис зробила користувачка Віталіна Омельчук.

  Свій коментар надали представники військової прокуратури: «21.01.2019 від командира військової частини А1796 до військової прокуратури Житомирського гарнізону надійшло повідомлення про знайдення військовослужбовця строкової служби вказаної військової частини солдата М.

  Встановлено, що дійсно 21.01.2019  приблизно о 20 год. 00 хв., у будівлі на території військової частини знайдено тіло солдата М.

  Одразу після отримання інформації офіцерами військової прокуратури Житомирського гарнізону спільно з представниками Житомирського ЗВ ВСП здійснено виїзд до вказаної військової частини.

  Так, в ході проведення огляду місця події за участю працівників Коростенського буро судово-медичної експертизи (далі – СМЕ) було проведено огляд військовослужбовця та встановлено, що ознак боротьби у виді синців, саден, порізів не виявлено, а також інших тілесних ушкоджень що могли утворитись внаслідок нестатутних відносин чи інших насильницьких дій.  Попередній висновок представника СМЕ, помер від механічної асфексії внаслідок повішення»

  Новини Житомира

 
 

Последнее изменение Четверг, 24/01/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework