Шахрай оформив кредитів на чужі документи на 150 тисяч гривень

  Мешканка Чернігівщини, повернувшись з закордону, дізналась, що вона має віддати кредити на суму 150 тисяч гривень.

   Саме із цією проблемою 21 січня вона звернулась до Новоград-Волинського відділу поліції із заявою про ошуканство. Ніякого відношення до оформлення жодного з майже 500 кредитів вона не має і поділилась власними підозрами щодо цього, передає novograd.city.

  31-річна жінка познайомилась із мешканцем Житомирської області ще у 2017 році в одному із храмів Чернігівщини. Він також ходив туди на богослужіння. Чоловік пообіцяв їй допомогти з роботою, мовляв, у Києві допоможе працевлаштуватись, тільки треба її документии. Довірлива жінка надала йому копії свої особистих документів.

  Далі почався період обіцянок. Не дочекавшись обіцяної знайомцем роботи в столиці, поїхала за кордон на заробітки. І поки її не було, рідних почали турбувати колектори з різних фінансових установ, вимагаючи сплатити кредити. 

  – Попередньо відомо, що надмірною довірливістю жінки скористався 39-річний житель Баранівського району. Від імені заявниці він подав близько 200 запитів до офіційних фінансових установ і кредитних спілок про можливість оформлення кредитів. У 48 випадках отримав позитивні відповіді і, скориставшись копіями чужих документів, взяв сумарну позику у розмірі 150 тисяч гривень. За словами жінки, два кредити уже нібито погашені ним самим, – розповів начальник Новоград-Волинського відділу поліції Юрій Кононенко.

 Правоохоронці, розслідуючи справу, з'ясовуватимуть і те, як саме вдалось оформити кредитні договори без присутності позичальника і лише за копіями документів. Нині встановлюють місцеперебування підозрюваного заявницею в ошуканстві. В разі підтвердження вини його судитимуть за шахрайство, стаття 190 Кримінального кодексу України.

Джерело: novograd.city

  Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Четверг, 24/01/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework