Як на Житомирщині пенсіонерам роздавали окуляри від кандидата у президенти України. ВІДЕО

  У спільноті "Стоп корупції" соціальної мережі Фейсбук ми натрапили на цікаве відео, яким не могли не поділитися з читачами нашого сайту.

 

  В описі до цього відео зазначається: «Щоб бачили очі, кого обирають. На Житомирщині пенсіонерам роздавали окуляри від кандидатки у Президенти України.

  #СтопПолітичнійКорупції».

  Отож, як бачимо,  в Житомирі в «Центрі захисту житомирян», який відкритий за ініціативи партії ВО «Батьківщина» та його лідерки Юлії Тимошенко, люди шикуються в черги, щоб безкоштовно перевірити зір та отримати окуляри. Організатор акції – «Благодійний фонд «ЛАВ», що належить голові обласного осередку партії Анжеліці Лабунській.

  Нагадаємо, що  кілька тижнів тому спостерігачі ОПОРИ зафіксували біля приміщення Центру автомобіль з логотипом фонду та написом: «Безкоштовна діагностика зору. Благодійний фонд «ЛАВ» Лабунська Анжеліка Вікторівна.   Бачити барвистий світ». У приміщенні дві черги з понад 30 осіб, в основному це люди похилого віку. В одній черзі житомиряни стоять, щоб безкоштовно перевірити зір в лікаря, в іншій, щоб отримати окуляри. 

 Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework