Оліївська ОТГ: параліч влади настав чи ще ні?

  Оліївською сільською виборчою комісією, яку очолює А.Колокольцев, за народною ініціативою відкликано депутатів Оліївської сільської ради Рудика В.А., Сича А.В.

   Раніше вже було відкликано чотирьох депутатів, які проголосували за дострокове припинення повноважень сільського голови М.Скока - колишнього секретаря сільради А.Мельниченка, О.Готича, В. Мазка, М.Котвицького, а також направлено подання на відкликання до Аграрної партії на А.Слісарчук, -  пише silske.org.

  Тобто з 26 обраних депутатів Оліївської сільради діючими залишилося лише двадцять. Це разом з прихильниками М.Скока. І за їхньої відсутності пленарне засідання сесії сільради вже не зможе набрати кворуму.

  Це вже було продемонстровано 22 січня, коли Оліївська сільська рада повідомила, що оголошене на 22.01.2019 року засідання позачергової 14-ї сесії 7-го скликання сільської ради не відбулося у зв'язку з відсутністю кворуму.

  Отже, "контрнаступ" колишнього Оліївського сільського голови Михайла Скока продовжується, як бачимо, для нього успішно. Тепер влада в Оліїіській ОТГ паралізована повністю. Скоріш за все, це все має завершитися достроковими виборами депутатів та голови. За такого розкладу М.Скок має можливість повернутися до влади значно швидше, ніж після судової тяганини. 

  А поки що Оліївська сільська виборча комісія призначила на 10 березня 2019 року проміжні вибори депутатів Оліївської сільської ради.

Антон Сріблястий

ВІДЕО: СК1

 Новини Житомира

    

Последнее изменение Воскресенье, 27/01/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework