На Житомирщині в перинатальному центрі проводитимуть міжнародні тренінги з надання неонатологічної допомоги

  Кращі європейські фахівці на базі Житомирського обласного перинатального центру проводитимуть міжнародні тренінги з надання неонатологічної допомоги.

 

  Міністерство охорони здоров’я України підписало Меморандум про взаєморозуміння і співпрацю з Фундацією медичної допомоги дітям (Children’s Medical  Care Foundation), метою якого є підвищення рівня надання неонатологічної допомоги в Україні.

  Експерти Фундації медичної допомоги дітям обрали Житомирський обласний перинатальний центр, як один із трьох закладів в Україні, де проводитимуть міжнародні тренінги з надання неонатологічної допомоги.

  За словами головного лікаря Житомирського обласного перинатального центру Юрія Вайсберга, проведення тренінгів для спеціалістів неонатологічної служби дасть можливість впроваджувати світові стандарти надання неонатологічної служби,  покращувати якість виходжування недоношених дітей, зменшувати малюкову захворюваність та летальність.

  Ці заклади обрані для створення на їх базі тренінгових центрів з метою проведення міжнародними експертами тренінгів для лікарів-неонатологів, лікарів-анестезіологів дитячих, медичних сестер відділень для новонароджених, а також розробки та впровадження Концепції розвитку неонатологічної служби.

Джерело: Житомирська ОДА

 Новини Житомира

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework