«Малин Енергоінвест»: 10 мільйонів боргу та перспектива зупинки

  Наперед зазначимо, що Малин увійшов до першої десятки міст України з впровадження сервісу «Комунальний кабінет абонента». Цей проект впроваджує «Малин Енергоінвест».

 

  «Час робити підсумки 2018 року для Комунального кабінету абонента, — повідомляють розробник продукту. — Топ 10 міст, де споживачі комунальних послуг найактивніше відвідували комунальний кабінет абонента: Київ, Умань, Львів, Кам’янець-Подільський, Вінниця, Славута, Броди, Малин, Хмельницький, Волочиськ», передає infomalin.biz.

  От чи надовго?

  Як повідомляє ТОВ «Малин Енергоінвест», підприємство має борги понад 10 млн грн. Це різниця тарифів та вартості фактично наданих послуг, які має компенсувати бюджет міста. Нагадаємо, що одноосібним засновником підприємства є Малинська міська рада.

  Ось про що інформує комунальне підприємство: 

  «До відома споживачів комунальних послуг

  Станом на 25 січня 2019 року Малинська міська рада має заборгованість перед ТОВ «Малин Енергоінвест» 10,5 млн грн з різниці в тарифах за надані комунальні послуги.

  Попри постійні звернення до міської ради в бюджеті на погашення вищезгаданої заборгованості не передбачено жодної копійки.

  Маючи борги перед Фабрикою банкнотного паперу НБУ (за очищення стоків) 3,4 млн грн, НАК «Нафтогаз України» — 9,2 млн грн, несплачене ПДВ та ПДФО — 6,2 млн грн. ТОВ «Малин Енергоінвест» не в змозі вчасно проводити аварійно-відновлювальні роботи надавати якісні послуги.

  Надання послуг із нарощуванням заборгованості в найближчий час призведе до повної зупинки технологічного обладнання і всього підприємства.

  ТОВ «Малин Енергоінвест» розраховує на зрозуміння Малинською міською радою своїх зобов’язань у сфері надання житлово-комунальних послуг для населення міста Малина»

  Що далі? Очевидно, штрафні санкції на невиконання зобов'язань, що автоматично збільшує борг, суди, блокування рахунків.

  А тим часом, міський голова заявляє, що все під контролем...

Джерело: infomalin.biz

 

 Новини Житомира

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework