Боєць тридцятки, який захищає Україну, з принципових міркувань не спілкується своєю рідною російською мовою

  Своєю рідно мовою Паштєт не спілкується з принципових міркувань. Родом хлопець із Тули, з тієї самої, звідки їдуть в Україну, щоб захищати «рускій мір».

 

  Каже, що гіпертолерантність українців до нацменшин часто «вилазить нам боком». Путінський популізм на тему зневажливого ставлення українців до мови, звичаїв та прав «рускіх» в Україні «ображені» та обдурені росіяни сприймають за «чисту монету», яку їм кидає через свої ЗМІ російський «царь».

  Родичі Павла засуджують свого племінника та кузена за те, що він воює проти своїх братів-росіян. «Які вони мені брати, якщо воюють проти мене на українській землі, - каже українець, - от якби ми вбивали росіян в Тульській області, тоді б ви могли і ображатися, і засуджувати, і навіть проклинати нас. Вони зі мною не хочуть спілкуватися, але мені так байдуже, що аж незручно, - сміється військовий. – Попри те, що вони – це моя рідна кров, я не збираюсь нав’язуватись їм з пропозиціями до діалогу, адже пояснювати що-небудь людям, які крім телевізора нікому не вірять, не варте жодних зусиль» - стверджує боєць.

  Паштєт вірить, що війна невдовзі закінчиться, адже кількість обстрілів у порівняні з 14-16 роками зменшилась в рази, але не вірить своїм землякам: каже, що їм взагалі вірити не можна, особливо їхньому шизофренійному керівництву, яке так і марить відродженням імперії, холодним трупом якої кормлять задурманені голови росіян, як свого часу це робив Гітлер з німцями.

Іван Бурдюг

Прес-офіцер 30 ОМБр

 Новини Житомира

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework