Фріз хоче збільшити штрафи для перевізників, які відмовляють ветеранам

  На цьому наголосила міністр у справах ветеранів Ірина Фріз у Житомирі під час зустрічі з представниками ветеранських організацій, повідомляє кореспондент Укрінформу.

  «В ідеалі має бути запровадження електронного квитка, який дасть можливість виконати закон, що передбачає для ветеранів пільговий проїзд. З огляду на те, що в окремих областях є певне гальмування цього питання, ми вийшли з ініціативою щодо збільшення штрафу для перевізників для того, аби, не очікуючи введення електронного квитка, мати можливість впливати на недобросовісних перевізників», - зауважила Фріз.

  За словами міністра, під час зустрічей з ветеранами в різних областях сформувався основний блок проблем, які їх найбільше хвилюють. Йдеться про виділення землі, житло, перепрофорієнтацію, пільги, вшанування пам’яті загиблих та військово-патріотичне виховання.

  Фріз додала, що нині форма комунікації з профільним міністерством необмежена.

  «Ветерани можуть звертатися до міністерства напряму. У нас є сайт із вихідними даними, де вказані електронна пошта та телефони. Крім того, є можливість спілкуватися під час зустрічей, які проводжу в регіонах. Тобто, форма комунікації необмежена. Головне – прагнути донести свою думку або проблему до міністра», - акцентувала міністр.

 Новини Житомира

  

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework