Ніхто не захотів купити майновий комплекс готелю «Житомир»

  Принаймні, такий факт можна констатувати, згадуючи про те, що аукціон з продажу вищезгаданого майнового комплексу», запланований на 29 січня, не відбувся через відсутність учасників торгів.

 

  Про це поінформувала начальник відділу з управління та приватизації комунального майна міської ради Олена Кравчук. Також сьогодні на сайті Житомирської міської ради було опубліковано проект рішення міської ради «Про скасування рішення міської ради від 08.11.2018 № 1210 «Про приватизацію майнового комплексу готелю «Житомир» за адресою: м. Житомир, майдан Перемоги, 6».

  «Аукціон, запланований на 29 січня, не відбувся через відсутність учасників торгів, - каже Олена Кравчук.-  У зв’язку із тим, що, у разі продовження торгів за правилами торгової системи «ProZorro.Продажі»  стартова ціна лоту має знизитися на 50%, на розгляд депутатів міської ради буде внесено проект рішення «Про скасування рішення міської  ради від 08.11.2018 № 1210 «Про приватизацію майнового комплексу готелю «Житомир» за адресою: м. Житомир,  майдан Перемоги, 6»».

  Нагадаємо, що початкова вартість восьмиповерхового майнового комплексу готелю «Житомир» загальною площею 10860,4 кв.м, розташованого за адресою майдан Перемоги,6, складала 60 млн 82 тис. 176 грн (з ПДВ).

Джерело: Житомирська міська рада

 Новини Житомира

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework