В Державній екологічній інспекції Поліського округу виявлено факт корупції

  До Інспекції надходили повідомлення щодо можливого вчинення Ясінським В.В. корупційних правопорушень, які в порядку передбаченим ЗУ «Про запобігання корупції» були спрямовані до спеціально уповноважених суб’єктів протидії корупції. 

   30 січня поточного року працівниками військової прокуратури Центрального регіону України спільно з працівниками Управління Служби безпеки України в Житомирській області в рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні зареєстрованому в ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.3 ст.368 КК України було проведено обшук в службовому кабінеті Начальника управління державного екологічного нагляду (контролю) у Житомирській області Державної екологічної інспекції Поліського округу Ясінського В.В.

  В свою чергу, начальником Державної екологічної інспекції Поліського округу Максимом Железняком порушено дисциплінарне провадження відносно Ясінського В.В., в тому числі ініційовано проведення службового розслідування та вищезазначену посадову особу відсторонено від виконання службових обов’язків згідно вимог ЗУ «Про державну службу».

  Одночасно повідомляємо, що в Інспекції існує Сектор з питань запобігання та виявлення корупції, в.о. завідувача якого є Богдан Рудницький, який неодноразово звертався до громадян та суб’єктів господарювання з проханням повідомляти про відомі корупційні діяння щодо працівників Інспекції. 

  Державною екологічною інспекцією Поліського округу і надалі проводитимуться заходи щодо виявлення і запобігання вчиненню державними службовцями Інспекції корупційних та пов’язаних з корупцією правопорушень.

Новини Житомира

  

Последнее изменение Пятница, 01/02/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework