На Житомирщині судитимуть підприємця за ухилення від сплати податків на загальну суму 8,5 млн грн

  Під процесуальним керівництвом прокуратури Житомирської області закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах місцевим підприємцем.

  29 січня 2019 року, прокуратурою області затверджено обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 212  КК України та скеровано до суду для розгляду по суті.

  Підприємця обвинувачують у тому, що вона, здійснюючи господарську діяльність з реалізації великої рогатої худоби, ухилилась від сплати податків та зборів на загальну суму 8,5 млн грн.

  Зокрема, у ході досудового розслідування, яке проводила фіскальна служба, установлено, що особа, з метою заволодіння коштами місцевого бюджету в особливо великому розмірі, займаючись постачанням м’ясної продукції до соціальних закладів міста Житомира, умисно приховувала від податкового та бухгалтерського обліків купівлю та продаж великої рогатої худоби. 

  Викрито та задокументовано протиправну господарську діяльність зловмисниці завдяки спільним професійним діям прокуратури Житомирської області, фіскальної служби та ВБКОЗ УСБУ в області.

  Також, з метою забезпечення відшкодування завданих державі збитків, у ході розслідування накладено арешт на банківські рахунки підприємця та підготовлено цивільний позов.

  Провадження направлено до Богунського районного суду м. Житомира.

  Публічне обвинувачення у суді здійснюватиме прокуратура області.

 Прес-служба прокуратури Житомирської області

Новини Житомира

  

Последнее изменение Пятница, 01/02/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework