Резонансна історія побиття юнака в нічному клубі на Бердичівщині. Рік потому

  Рік тому, на початку лютого 2018-го, в Бердичеві 18-річний парубок опинився в лікарні з компресійним переломом хребта після відвідин нічного клубу.

  Сам він тоді заявляв, що його побила охорона за відмову зняти куртку. Інцидент стався у ніч проти 4 лютого.

  А вже сьогодні, 1 лютого 2019 року, в соціальній мережі Фейсбук мати юнака написала:

  «Звертаюсь до небайдужих батьків і людей, які разом з нами переживали за здоров'я мого сина і розслідування цієї резонансної історії. Нагадаю, що, майже рік тому, в нічному клубі "Зодіак", охоронцями і їх знайомими, було жорстоко побито мого сина, і зі струсом мозку та зламаним хребтом, викинуто на вулицю. Розслідування тривало рік, за цей час, було змінено троє слідчих та пройдено величезний шлях по відновленню здоров'я сина. Але ми не здались!

  Шановні земляки, батьки та просто небайдужі люди! Повідомляю вам, що рівно через рік після цієї, моторошної для моєї родини, події, відбудеться суд. Запрошуємо небайдужих, бажаючих підтримати нас і всіх, хто хоче послухати свідчення очевидців та подивитись в очі кривдників. Відкрите судове засідання відбудеться в приміщенні Бердичівського суду, 4 лютого, 2019 року, о 10:00.

  Всім серцем вірю в те, що справедливість візьме гору і пережитки 90-х залишаться в давно забутій історії, а покаравши винних, ми назавжди відіб'ємо у них жагу до насильницьких методів та повернемо віру наших дітей в справедливість. Хай Боженька береже вас і ваших рідних».

kd0102915 1

  Варто нагадати, що на початку лютого минулого року в  Бердичеві 18-річний парубок заявив про побиття охороною нічного клубу за відмову зняти куртку. Після події хлопець перебував у лікарні з компресійним переломом хребта. У нічному клубі одразу почали стверджувати, що парубка лише вивели із залу. Побиття заперечують.

  Як бачимо, через рік після того, що сталося, має відбутися суд. Отож, невдовзі історія з побиттям парубка набуде свого продовження.   

 Новини Житомира

 

Последнее изменение Пятница, 01/02/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework