Гральний бізнес добрався до сіл: у с. Старий Любар у нелегальному закладі під час обшуку вилучили 11 комплектів комп’ютерної техніки

  Бердичівська місцева прокуратура, у взаємодії з іншими правоохоронними органами, продовжує протидію забороненому в Україні гральному бізнесу.

   Під час досудового розслідування у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 203-2 КК України встановлено, що у с. Старий Любар Любарського району, у приміщенні, розташованому по вул. Івана Мазепи, організовано нелегальний гральний заклад.

  Так, під процесуальним керівництвом Бердичівської місцевої прокуратури, 30.01.2019 слідчими Любарського відділення поліції проведено санкціонований обшук у приміщенні, де ділки налагодили незаконний гральний бізнес.

  За результатами обшуку виявлено та вилучено 11 системних блоків, 11 моніторів, флеш-накопичувачі та грошові кошти на суму понад 3 тис грн, які використовувались для протиправної діяльності.

  Наразі готується клопотання до слідчого судді щодо накладення арешту на вилучене майно, встановлюються особи, причетні до організації забороненого грального бізнесу, а також право власності на приміщення.

  Досудове розслідування проводить Любарське відділення поліції.

Прес-служба прокуратури Житомирської області

 Новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 04/02/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework