У Житомирі підозрюваним у незаконному зберіганні та збуті наркотичних засобів обрано запобіжний захід – тримання під вартою

  У четвер, 31 січня 2019 року, судом розглянуті клопотання, погоджені прокуратурою Житомирської області, щодо обрання запобіжного заходу чотирьом особам, підозрюваним у незаконному зберіганні та збуті наркотичних засобів.

 

  Ухвалою Корольовського районного суду м. Житомира трьом підозрюваним обрано запобіжні заходи у виді тримання під вартою з можливістю внесення застави у сумі від 150 000 до 153 650 грн, четвертій особі – тримання під вартою без можливості внесення застави.

  Як повідомлялося раніше, під час проведення санкціонованих обшуків у Житомирській та Київській областях, у приватних помешканнях підозрюваних правоохоронцями виявлено та вилучено майже 30 кг кристалоподібної речовини, зовні схожої на наркотичний засіб - метадон, зброю та грошові кошти.

  Наркоділків викрито під процесуальним керівництвом прокуратури області, завдяки професійним діям працівників поліції, за оперативного супроводу Управління Служби безпеки в області.

  Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 307 КК України проводить слідче управління головного управління Нацполіції в області.

Прес-служба прокуратури Житомирської області

 Новини Житомира

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework