Печененко: Звинувачення у побитті або переслідуванні проукраїнських активістів – безпідставні і надумані

 Активісти С14 Дмитро Черепанський та Сергій Пількевич отримали підозри у кримінальному злочині - хуліганстві - за підозрою в тому, що вони зробили напис на стінах офісу "регіоналів", тобто партії "За життя". 

  У Фейсбук з'явилася інформація про виклик в поліцію активістів Житомирського осередку С-14 Дмитра Черепанського та Сергія Пількевича. У відповідь на дії поліції організація С-14 анонсувала акцію під Житомирським міським відділом поліції.

  На своїй сторінці у Фейсбук начальник ГУНП у Житомирській області В’ячеслав Печененко написав, що звинувачення у побитті або переслідуванні проукраїнських активістів – безпідставні і надумані, такий собі недобрий піар-хід. 

  "Сьогодні дуже насичений день багатьма подіями та зустрічами. Про одну з них розповім. Мав майже годинну розмову з Дмитром Черепанським та Сергієм Пількевичем. Пропонував разом вийти на прес-конференцію до журналістів і розповісти, як розгортались події щодо їх запрошення у Житомирський відділ поліції для дачі показів у рамках кримінального провадження.

  Не виключаю, що поліцейські порушили певні процедурні моменти, - призначив службове розслідування за цим фактом і, сподіваюсь, найближчим часом ми матимемо його результат.

  Але переконаний і, про це свідчить запис бодікамери, озвучені ними тілесні ушкодження (забій обличчя – жодних травм на відео на обличчі нема) і, тим більше, вибитий зуб – це провокація та передьоргування ситуації.

  Тому звинувачення у побитті або переслідуванні проукраїнських активістів – безпідставні і надумані, такий собі недобрий піар-хід. У правовій державі закон – один для всіх. Поліція знаходиться поза політикою, забезпечуючи правопорядок та реагування на повідомлення громадян", - йдеться у повідомлені. 

  Нагадаємо,  у Житомирі невідомі обмалювали стіни та зірвали табличку з приймальні партії "За життя".

 Новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 04/02/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework