В Житомирській області чоловік ледь не вбив колишню дружину

  Про травмування жінки до поліції повідомив її колишній чоловік. У ході з’ясування усіх обставин виявилось, що до тяжкого злочину причетний саме він. Нині потерпіла у лікарні. Підозрюваний затриманий правоохоронцями. Триває досудове розслідування.

   Нещодавно до Бердичівського відділу поліції зателефонував житель с. Реї із повідомленням про те, що його дружину за місцем проживання побили невідомі. 

  На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Медики терміново госпіталізували 46-річну жінку із тяжкими травмами голови до реанімаційного відділення лікарні.

  Під час з’ясування обставин поліцейські виявили у будинку 55-річного заявника, який знаходився у явно нетверезому стані. Будь-що пояснити чоловік у силу свого стану не міг. Поліцейські доставили його до місцевого центру детоксикації та медичного витвереження для надання необхідної допомоги та приведення до тями.

  – Попередньо було з’ясовано, що подружжя розлучилося напередодні й продовжувало проживати в одному будинку. Під час огляду з оселі нами були вилучені речові докази причетності до вчинення злочину саме колишнього чоловіка потерпілої, - повідомила начальник Бердичівського відділу поліції Ольга Зінченко.

  Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.15 (Замах на злочин), ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. 

  Чоловік затриманий у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу. 

  За чинним законодавством затриманому загрожує ув’язнення волі строком від 7 до 15 років.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

 Новини Житомира

 

Последнее изменение Вторник, 05/02/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework