«Здійснення давньої мрії бути військовим додає наснаги і задоволення», або дівоча служба в ЗСУ. ФОТО

  На сторінці спільноти «Чуднівський Районний Військовий Комісаріат» ми натрапили на допис, в якому розповідається про ще одну представницю прекрасної статі із Житомирщини, яка проходить службу в  Збройних Силах України.

 

  «ДІВОЧА СЛУЖБА В ЗБРОЙНИХ СИЛАХ УКРАЇНИ

  З червня 2016 року підписала контракт і проходить службу в Збройних Силах України на посаді діловода штабу І-го навчального батальйону 199 навчального центру в місті Житомирі молода, гарна дівчина, старший солдат ДЕМЯНЧУК Наталія Василівна, уроженка села Бабушки Чуднівського району.

  Як говорить вона-служба не легка, з ранку й до ночі, але здійснення давньої мрії бути військовим, додає їй наснаги і задоволення.

  Рішення, пов’язати свою долю з військовою службою Наталка прийняла перебуваючи на посаді сестри медичної Житомирського обласного спеціалізованого будиноку дитини для дітей-сиріт та дітей, які залишились без піклування батьків.

  Тож бажаємо їй неймовірного щастя, радості, любові та легкої служби.

  Нагадаємо, нещодавно  в мережі Фейсбук, в дописі спільноти "Любарський Рвк" ми натрапили на інформацію про представниць прекрасної статі з Люббарщини, які захищають Україну, несуть військову службу в зоні проведення ООС.

kd050218 2

kd050218 3

kd050218 5

 Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Вторник, 05/02/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework